Αρχή // Προϊόντα

Προϊόντα

Έπιπλα Κουζίνας

 

Μοντέρνα και διαχρονικά έπιπλα κουζίνας, σχεδιασμένα και φτιαγμένα για εσάς. Γιατί την κουζίνα των ονείρων σας, μαζί τη φτιάχνουμε, είναι και δική μας υπόθεση. Προσαρμοσμένη στις ανάγκες σας και στις επιθυμίες σας. Αρχικά στον δωρεάν σχεδιασμό και την επακριβή κοστολόγηση των επίπλων κουζίνας σας και έπειτα στην ταχύτατη και προσεγμένη κατασκευή τους. Είναι ευθύνη μας η ασφαλής μεταφορά και η καθαρή και λεπτομερής τοποθέτηση. Συνδυαστικά, οι μονόχρωμες επιφάνειες super gloss και οι απομιμήσεις ξύλου απογειώνουν το αποτέλεσμα. Όταν επιλέξουμε μονοχρωμία, η super gloss λάκα με gola πόμολο κάνει τη διαφορά. Οι επιλογές σε πάγκους ανθυγρούς αρκετές. Ο αντιμυκητιακός πάγκος CORIAN με ενσωματωμένο νεροχύτη και πλάτη από το ίδιο υλικό είναι μία από τις καλύτερες επιλογές. Η εμπειρία τόσων χρόνων μας επιτρέπει να κατασκευάζουμε πορτάκια κουζίνας με χειροποίητη πατίνα και άλλες τεχνικές βαφής, για έπιπλα κουζίνας διαχρονικά και μοναδικά. Φαντάζεστε την κουζίνα των ονείρων σας και εμείς υλοποιούμε τα όνειρά σας.

 

Ντουλάπες Υπνοδωματίων

 

Ντουλάπες εργονομικές, που συνδυάζουν λειτουργικότητα, desing και ποιότητα. Με ανοιγόμενες ή συρόμενες πόρτες. Μονόχρωμες επιφάνειες (gloss, super gloss, matt ή super matt), απομιμήσεις ξύλου που φέρνουν ζεστασιά και θαλπωρή ή ακόμη και σε καπλαμά στο χρωματισμό που επιθυμείτε. Ιδιαίτερες οι ντουλάπες με πορτάκια από πλαίσιο αλουμινίου και lacobel γυαλί και καθρέφτη μπρονζέ ή σατινέ, με ενσωματωμένο χερούλι αλουμινίου ή ίνοξ. Εσωτερικό ερμάριο των ντουλαπών από φωτεινό λευκό ή σε απομίμηση ξύλου και πλάτη από 8χιλ. μελαμίνη. Βεστιάρια με εργονομικούς μηχανισμούς και συρταριέρες με μηχανισμούς φρένων.

 

Πόρτες Εσωτερικές - Ασφαλείας

 

 

Πόρτες εσωτερικές και ασφαλείας με μοναδική ποιότητα κατασκευής. Πιστοποιημένες πρώτες ύλες από εταιρίες κυρίαρχες στο χώρο τους. Χαμηλές τιμές, με τις υψηλότερες όμως προδιαγραφές στην ποιότητα και την κατασκευή. Συνέπεια, αξιοπιστία και συνεχής υποστήριξη των πελατών μας. Στόχος, οι ικανοποιημένοι μας πελάτες.

 

^