Αρχή // Εταιρία

Εταιρία

Σύντομο Ιστορικό
Εταιρία
Η ΑΡΤΙΟΝ ΜΑΚΡΗΣ ιδρύθηκε το 1973 από τον Χρήστο Μακρή με τη μορφή της Ομόρρυθμης εταιρείας. Σκοπός της εταιρείας , η κατασκευή εσωτερικών πορτών, ντουλαπών και επίπλων κουζίνας. Από την πρώτη στιγμή βασίστηκε σε τρεις βασικές παραμέτρους : ποιότητα , τιμή , συνέπεια.

Από το 1998 και μετά η εταιρεία μετασχηματίστηκε σε Μονοπρόσωπη Ε.Π.Ε καθώς η εταιρεία πέρασε στα χέρια του υιού Δημητρίου Μακρή , διαχειριστή και μοναδικό εκπρόσωπο της ΑΡΤΙΟΝ ΜΟΝ. Ε.Π.Ε. Σκοπός της εταιρείας είναι να μελετά , να δίνει λύσεις και να κατασκευάζει προιόντα στα μέτρα του κάθε πελάτη ξεχωριστά. Με ευθύνη δεσμευόμαστε σ’ εσάς και εγγυόμαστε προπάντων υψηλή ποιότητα σε πολύ καλές τιμές.

Νιώστε ασφάλεια επιλέγοντας την εταιρεία μας , αφού κατασκευάζει για τον καθένα από εσάς ξεχωριστά.

 

Παραγωγή
Εταιρία
Εταιρία
Με βασικά συστατικά, την αγάπη για το ξύλο, τις πρώτες ύλες που προέρχονται από τους μεγαλύτερους εγχώριους και Ευρωπαϊκούς οίκους, την πολυετή εμπειρία στην κατασκευή επίπλου, το πάθος για υψηλή ποιότητα και το μεράκι του τεχνίτη που δίνει σημασία ακόμα και στην πιο μικρή λεπτομέρεια, κατασκευάζουμε έπιπλα υψηλών ποιοτικών προδιαγραφών με ταχύτητα και συνέπεια.

 

Υπηρεσίες
Δωρεάν Μετρήσεις
Ερχόμαστε και μετράμε το χώρο σας για να προτείνουμε και να σχεδιάσουμε τη λύση που ταιριάζει περισσότερο σε σας.

Δωρεάν Μεταφορικά
Μεταφέρουμε με ιδιόκτητα μέσα όλα τα προιόντα μας για την ασφάλεια τους και την άμεση εξυπηρέτηση σας.

Δωρεάν Εγκατάσταση
Τοποθετούμε με ειδικά εξειδικευμένα συνεργεία, διασφαλίζοντας την σωστή λειτουργικότητας τους.
Εταιρία

 

^